12 martie 2009

Jucătorii dinamoviști, se vor umple de bani.


Cristi Borcea i-a anuntat pe jucatorii lui Dinamo ca ii va umple de bani daca vor reusi eventul in acest sezon.

"Va fi un meci interesant cu Rapid. Ne dorim sa castigam eventul in acest an si vom trata serios jocul, nu vom merge cu echipa a doua in Cupa, mergem sa castigam. Speram sa-i batem in ambele meciuri, si va fi bine pentru noi", a spus Borcea, care a adaugat ca daca George Copos va decide sa se retraga de la Rapid, acest lucru ar reprezenta o mare pierdere pentru fotbalul romanesc.

Oficialul dinamovist si-a atentionat jucatorii ca de acum vrea numai victorii: "Le-am zis sa nu mai doarma, nu trebuie sa mai facem meciuri nule, trebuie sa castigam fiecare meci. Vreau sa castigam detasat, ca sa nu mai avem probleme. Le-am spus, este munca lor... '1, 2, 3, 4, Cupa si campionatul, si eu va astept la casierie'".

Borcea a incheiat spunand ca stadionul Cotroceni reprezinta o varianta in cazul in care Dinamo s-ar califica in premiera in grupele Ligii Campionilor: "Ne dorim sa ajungem in faza grupelor Ligii, dar nu o sa depasim niciodata aceasta faza, trebuie sa fim constienti. Nicio echipa din Romania nu va reusi in urmatorii 10 ani. Avem echipa sa terminam pe locul 3. Trebuie sa cautam solutii si sa putem sa jucam pe stadionul Cotroceni. In Italia, Spania si Franta, stadioanele sunt construite de primarii si de guverne, echipele vin si joaca, incaseaza banii pe abonamente, pe cand aici avem conditii de doua stele" a incheiat Borcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu